امیر سرلشکر حاتمی: با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم | رؤیای بردگی ملت ایران را به گور خواهند برد + فیلم

  • کد خبر: ۳۹۵۹۴۱
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
امیر سرلشکر حاتمی: با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم | رؤیای بردگی ملت ایران را به گور خواهند برد + فیلم
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: لازم می‌دانم به عرض مردم محترم ایران برسانم که فرزندانشان در نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران و همه قوای مسلح، عزم و اراده پولادین در حفاظت و حراست از ملت، آب و خاک مقدس ایران، منافع کشور و نظام جمهوری اسلامی دارند و اطمینان دارم در اجرای مأموریت خودشان برای سرکوب این دشمن پست، نه‌تنها هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد بلکه با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر حاتمی، امروز (۱۰ اسفند ۱۴۰۴) در گفت‌وگوی تلویزیونی، ضمن تسلیت به مردم ایران، اظهار کرد: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران و همه نیرو‌های مسلح همانند آحاد ملت ایران بزرگ سوگوار رهبر، فرمانده و مقتدای شجاع و عزیزشان هستند. این شهادت تاریخ‌ساز و بزرگ را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج) و تمام آزادگان جهان، امت اسلامی و  ملت بزرگ ایران تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: بارها در جلسات خصوصی شاهد شوق و اشتیاق امام عزیز به شهادت بودم، ایشان به آرزویشان رسیدند آن هم به دست شقی‌ترین افراد روی زمین همانند مولا و مقتدایشان امام‌حسین(ع). همچنین شهادت فرزندان ایران عزیز در اقصی نقاط کشور از گروه‌های مختلف مردم، همرزمان عزیز در ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به‌ویژه فرماندهان بزرگ شهید و دختران معصوممان در میناب را به مردم و خانواده‌هایشان تسلیت عرض می‌کنم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: لازم می‌دانم به عرض ملت عزیز ایران برسانم که فرزندانشان در نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه قوای مسلح، عزم و اراده پولادین در حفاظت و حراست از ملت، آب و خاک مقدس ایران، منافع کشور و نظام جمهوری اسلامی دارند و اطمینان دارم در اجرای مأموریت خودشان برای سرکوب این دشمن پست، نه‌تنها هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد بلکه با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

امیر سرلشکر حاتمی در ادامه تأکید کرد: امروز همه نیروهای ارتش، دوشادوش برادران عزیزمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند، خلبانان شجاع و غیرتمند ما پایگاه‌های رژیم جنایتکار در منطقه را کوبیدند، پهپادهای رزمی ارتش از سرزمین‌های اشغالی تا همه اهداف منطقه‌ای را مستمر و پرشدت می‌کوبند؛ قرارگاه پدافند هوایی غیرتمند ما همه تلاش خود را در دفاع از آسمان کشور به عمل می‌آورد و خوشبختانه در ساقط‌کردن هواگردهای دشمن موفقیت‌های خوبی داشته است.

وی افزود: نیروی دریایی ما نیز تلاش خود را برای صیانت از مرزهای آبی به عمل می‌آورد و همه این‌‌ها برابر طرح‌هایی است که قبلاً تهیه شده، تمرین شده و امروز این مأموریت‌ها را اجرا می‌کنند. این طرح‌ها برای مراحل مختلف پیش‌بینی شده و تا پاسخ قاطع به دشمن و سرجا نشاندن دشمن، مرتباً ان‌شاءالله اجرا خواهد شد.

دشمن برای ایجاد تفرقه در صفوف ملت، برنامه‌ریزی مفصلی کرده است

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه تصریح کرد: دشمن برای ایجاد تفرقه در صفوف ملت، برنامه‌ریزی مفصلی کرده و بخشی از آن‌ را اجرا کرده است و بخش‌هایی از آن را امید دارد در مراحل بعدی اجرا کند؛ همه این‌ها برای بلعیدن ایران عزیز ماست. به نظر من، مهم‌ترین برنامه دشمن ایجاد تفرقه است؛ لذا صمیمانه به عنوان سرباز فدایی ملت درخواست دارم که هوشیاری، وحدت، انسجام و همدلی را نه‌تنها حفظ کنند بلکه به کوری چشم دشمن، آن را روزافزون کنند.

امیر سرلشکر حاتمی گفت: حوادث تلخ و سنگین است، اما ایران عزیز ما بسیار بزرگ و ریشه‌دار است. ما از بحران‌ها و حوادث سهمگین در تاریخ پرفرازونشیب کشورمان عبور کرده‌ایم به حول قوه الهی و به‌برکت انسجام ملی، از این تهدید می‌توانیم فرصت بزرگی را برای عزت و تعمیق استقلال ملت ایران بسازیم. من معتقدم با انسجام ملت، دشمن رؤیای به‌بردگی‌کشیدن ملت را حتماً به گور خواهد برد.

وی درنهایت افزود: ما ملت امام‌حسینیم و با اطمینان به حقانیت راهمان، عنایت خداوند متعال، ارتش و سپاه دست در دست هم پیشگام در اتحاد و همدلی و مستظهر پشتیبانی ملت بزرگ ایران، در مقابل جبهه استکبار با قوت ایستاده‌ایم، این راه حق را تا پیروزی ادامه خواهیم داد و پیروز خواهیم شد، ان‌شاءالله.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.